Wizz Air Beograd Lisabon povoljno

Potrebna mi je Wizz Air Beograd Lisabon povoljno za odlazak 01. septembra i povratak u Beograd 05. septembra. Koja je cena i koji je red letenja? Nosila bih samo ručni prtljag. Hvala. Eleonora Babić, Surduk

Posetilac: Eleonora Babić, Surduk
Datum: 17.06.2020
Grupa: Low Cost avio kompanije

Wizz Air Beograd Lisabon povoljno

Poštovana gospođo Babić,

Kompanija Wizz Air počinje uskoro da leti direktno na relaciji Beograd-Lisabon-Beograd! Avio karta za let Wizz Air Beograd Lisabon povoljno može da se kupi već sada. Cena POVRATNE avionske karte Beograd-Lisabon-Beograd za period putovanja 01.09.20-05.09.20. sa svim taksama po putniku i uključenim samo ručnim prtljagom iznosi 13033 dinara! Da biste avionsku kartu Wizz Air Beograd Lisabon povoljno kupili po ovoj ceni potrebno je da kupovinu izvršite što pre zato što je cena avionske karte podložna promenama. Iskoristite ovu povoljnu cenu avionske karte Beograd-Lisabon-Beograd i putujte u jedan od najatraktivnijih gradova Evrope. Za sve dodatne informacije u vezi teme Wizz Air Beograd Lisabon povoljno možete nas kontaktirati na broj telefona 011/32-23-111. Želimo Vam srean put!

Red letenja na liniji Beograd Lisabon Wizz Air

Po sadašnjem redu letenja na liniji Beograd-Lisabon-Beograd letovi će se odvijati utorkom i subotom u sledećim terminima:

- Odlazak iz Beograda u 17:35h i sletanje u Lisabon u 20:30h.

- Povratak iz Lisabona u 21:10h i sletanje u Beograd u 01:55h sledećeg dana.

Rezervacija hotelskog smeštaja u Lisabonu

Rezervaciju hotela možete izvršiti na:

Važna pitanja za avio karte za Lisabon

Koje avio kompanije lete iz Beograda za Lisabon?

Iz Beograda za Lisabon možete leteti avio kompanijom Wizz Air i Air Serbia.

Kada mogu kupiti najjeftinije avio karte za Lisabon?

Avio karte za Lisabon je najbolje da kupite što ranije.

Gde mogu da kupim jeftine avio karte Beograd Lisabon?

Avio karte za Lisabon možete kupiti u Resavskoj 11 u Beogradu ili nas možete pozvati na 011/32-23-111 za kupovinu Vaše avio karte.

Kako da platim avio kartu za Lisabon?

Možete platiti u gotovini u Resavskoj 11, Beograd, preko računa banke, pošte, kreditnim karticama ili do 6 rata čekovima.